aboutus

Shenzhen Imore Technology Co., Ltd

Shenzhen Imore Technology Co., Ltd Shenzhen Imore Technology Co., Ltd Shenzhen Imore Technology Co., Ltd
1 2 3
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken: SZIMORE
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Wij zijn fabrikanten voor van de de flessenshampoo van het handdesinfecterende middel de flessen van het de flessenparfum met verschillende grootte. Wij worden toegewijd aan de ontwikkeling en de productie van Plastic Kosmetisch Pakket.

 

Onze fabriek stelt 70 bekwame personen tewerk en is uitgerust met geavanceerd materiaal. Daarom kunnen wij aan uw vereisten gemakkelijk voldoen.

 

Dank aan ons krachtig distributienetwerk, onze producten is populair met klanten in Chinees Vasteland en in het buitenland. Om meer te leren over wat wij voor u kunnen doen, contacteer op elk ogenblik ons. Wij verheugen ons op het vestigen van een goede en op lange termijn zakelijke relatie met u.

Geschiedenis

De Technologieco. van Shenzhenimore, Ltd is een nieuwe moderne onderneming die hoofdzakelijk kosmetische verpakkende producten, dagelijkse verpakkende producten behandelt.

 

Bovendien baseren wij ons op het geavanceerde vormontwerp en de productietechnologie, kan vormontwikkeling uitvoeren, en een volledige reeks diensten verlenen voor de de serigrafiedruk van het product, het stempelen, het met een laag bedekken, assemblage.

 

Dit kan de de verwervingskosten van de klant, sparen tijd drukken. Wij hebben een professioneel beheersteam, zij productdeskundigen, zijn om betrouwbare productverzekering en de geschikte en doeltreffende naverkoopdienst te verlenen.

 

Wij verheugen ons op de samenwerking met vrienden in binnen- en buitenland om een schitterende voltooiing tot stand te brengen.

 

Dienst

Fabriek

Wij hebben onze eigen fabriek met de workshop van de vormproductie, injectie het vormen en vormende workshop en grote hoeveelheid professioneel materiaal. Wij hebben onze eigen productielijn, en kunnen concurrerende prijs verstrekken.

Kwaliteit

Wij hebben een strikt kwaliteitsbeheersysteem om ervoor te zorgen de klanten kwaliteitsproducten zonder het morsen krijgen. Onze flessen hebben ISO9001, Ce, SGS certificatie overgegaan.

Douane

Wij kunnen OEM doen of de producten met diverse stijlen en capaciteit produceren die op klantenvereisten worden gebaseerd. De hoeveelheid van de orde zou moeten zijn meer dan 50000pcs.

Markt

Rijke ervaring in de uitvoerproducten aan over de hele wereld.

De dienst

Wij hebben een hoge efficiënte het handvatklant van het buitenlandse handelsteam snel onderzoeken. Wij besteden aandacht aan de ervaring van de klant, hopen om behulpzame verhouding op lange termijn met onze klanten te vestigen.

 

China Shenzhen Imore Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Wij baseren ons op het geavanceerde ontwerp en de productietechnologie, kan vormontwikkeling uitvoeren, en een volledige reeks diensten verlenen voor de de serigrafiedruk van het product, het stempelen, het met een laag bedekken, assemblage.

 

Dit kan de de verwervingskosten van de klant, sparen tijd drukken. Wij hebben een professioneel beheersteam, zij productdeskundigen, zijn om betrouwbare productverzekering en de geschikte en doeltreffende naverkoopdienst te verlenen.

 

Wij verheugen ons op de samenwerking met vrienden in binnen- en buitenland om een schitterende voltooiing tot stand te brengen.

 

China Shenzhen Imore Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Imore Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens